Idre info

VÄLKOMMEN TILL DALSSLINGAN 316 B

ANKOMST OCH NYCKEL

Nyckeln till stugan samt vägbeskrivning hämtar ni hos vår samarbetspartner på plats, AB Idrearne, som dessutom finns till för dig om det skulle uppstår frågor eller funderingar under er vistelse i Idre. 


- Incheckning 16:00 (om inte annat överenskommet)

- Utcheckning 10:00 (om inte annat överenskommet)

Kontrollera att stugan är i överenskommet skick och stämmer överens med beskrivningen. Eventuella klagomål ska framföras så fort som möjligt, senast kl. 12 dagen efter ankomst.


IdreArne AB

Adress: Byvägen 32,

790 91 IDRE

arne@abidrearne.seRÖKNING

Rökning är helt förbjudet inomhus och på altanen. Gå ut till parkeringen och fimpa inte i naturen.SÄNGKLÄDER OCH HANDDUKAR

Sängarna får inte användas utan sängkläder. Detsamma gäller täcken och kuddar. Du som gäst ansvarar för att ta med egna sängkläder och handdukar.SOPOR

Sopstationen ligger vid infarten från stora vägen ner till stugan. Matavfall sorteras separat. Kompostpåsar ska finnas under diskbänken samt vid sopstationen och ICA.


TV

Det finns 2 TV-apparater, en på lilla loftet o en på bottenvåningen. Båda med tillhörande fjärrkontroller. Det finns en on/off knapp undertill på TV:n som ev. kan vara frånslagen.

TVn på loftet är inte ansluten till kanaler utan används med befintligt playsttion eller DVD-spelare.

Tillgängliga kanaler är SVT1, SVT2, TV4, TV6, SVT Barn och Kunskapskanalen.


INTERNET

Finns trådlöst internet i stugan som du som gäst får använda obegränsat. Scanna qr-koden på baksidan av modemet så får du ett lösenord som du kan använda på upp till 6 enheter.


LUFTVÄRMEPUMP/ELEMENT

En luftvärmepump finns i stugan, här kan du enkelt reglera temperaturen i stugan. I och med den öppna planlösningen så sprider sig aktuell/önskad värme bra i stugan. För att systemet skall fungera korrekt skall elementen i allrummet vara inställda på det svarta stecket eller helst lite "under" svart streck vad det gäller temperatur. Elementen fungear som frostskydd om luftvärempumpen skulle sluta fungera.


STÄDNING

Avresestäd kan köpas av vår stugförvaltare och bokas senast 3 dagar i förväg. Ring Arne på 0705-583985 eller 0253 - 200 00


Vid egen avresestäd ska följande göras:

- Torka ur kylskåp

- Städa ur ugn och micro

- Torka av bänkytor, köksbord o köksluckor

- Torka ur badrumsskåp, duschvägg, toastol

- Dammsug alla golvytor, även loften

- Våttorka golven på nedervåningenSNÖRÖJNING

Parkeringen plogas av Idre Entreprenad AB som även plogar vägen runt området. Har ni möjlighet får ni gärna flytta bilarna under tiden så att hela parkeringen blir plogad. Det lilla som blir kvar framför entrén skottar du som gäst själv undan.AVRESA

Innan avresa ska (förutom städ se ovan):

  • Täcken och kuddar vädras, vikas och läggas prydligt på varje säng.
  • Sopor slängas.
  • Möbler placeras som de stod vid ankomst.
  • Diskmaskinen ska vara tömd
  • Alla dörrar låsas, även förrådet


Detta får lämnas kvar till nästa gäst:

  • Kryddor (ska stå i kryddskåpet mellan ugnen och frysen)
  • Disk-/tvätt-/sköljmedel
  • Kaffefilter i rätt storlek (1×4)
  • Toapapper
  • HushållspapperVar rädd om vår fina stuga och lämna den i samma skick som vid ankomst.